Acum citesti
Canyon deschide laboratorul de inovare

Brand-ul german Canyon nu inteționează să se mulțumească cu sucesul economic și premiile pentru cele mai bune design-uri. Odată cu deschiderea laboratorului de inovare, Canyon plănuiește să impingă limitele în continuare.

Cadrul din titan construit prin intermediul imprimantei 3D

Prin acest proiect întâlnim noi tehnologii și sisteme pe care Canyon le propune publicului. Cum ar fi, sistemul K.I.S, scopul acestuia fiind stabilizarea ghidonului când te afli în aer și cadrul din titan construit prin intermediul imprimantei 3D. Acestea prezintă doar începutul.

Sistemul K.I.S

Ce este acest laborator mai exact?

Laboratorul de inovare nu este doar un departament de cercetare și dezvoltare pentru biciclete. Inginerii și design-erii din intreaga lume lucrează aici pentru a extinde colecția prin creativitate a celor 300 de produse pe care Canyon le deține. Dar nu doar mințiile de geniu pot spune cuvântul final. Potrivit lui Wolfgang Kohl, managerul laboratorului de inovare, se pune un accent deosebit pe utilizarea potențialului și creativității fiecărui angajat.

Scopul cel mare al laboratorului este de a perfecționa ciclismul pentru toată lumea indiferent de disciplină sau stilul de dat pe bicicletă. Se concentrează pe diversitate și clienți.

Canyon, cu laboratorul de inovare dorește să lanseze prima bicicletă la începutul anului 2024. În orice caz, mai multe detalii nu sunt dezvăluite de către Canyon.

Via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =