Acum citesti
Cannondale au lansat două ediții limitate retro ale cadrului F-Si

Pentru a rememora vremurile de început ale Cannondale Factory Racing, aceștia au vopsit două versiuni de F-Si în teme retro. Versiunea limitată 2019 Cannondale F-Si Throwback combină aspectul clasic al modelului din anii 90 CAAD XC și ultimul lor model hardail din carbon pentru XC, F-Si, echipat cu noua furcă Lefty Ocho.

Cannondale mai are încă fani înfocați ce pun mereu poze cu vechile modele CAAD echipate cu furcă HeadShock ce au fost de top în primii ani ai curselor de MTB.

În primii 8 ani de existență a echipei Cannondale de MTB, între 1994-20002, aceasta a obținut multe victorii printre care 11 titluri de Campionat Mondial, 17 titluri de Cupă Mondială, 16 de Campionat Național, 33 de victorii NORBA, două medalii olimpice (argint și bronz) și două mdealii de aur la Jocurile Pan-Am, totul pe aceste biciclete ce erau extrem de avansate tehnologic pentru vremea lor.

Noile versiuni au fost produse într-o cantitate extrem de limitată, așa că cei foarte nostalgici ar trebui să se grăbească la distribuitori dacă vor să prindă una.

Throwback F-Si sunt disponibile doar sub formă de set de cadru, incluzând noul cadru din carbon F-Si Hi-Mod împreună cu furca din carbon Lefty Ocho în culoare asortată. Cadrul e disponibil în culorile Viper Red identice cu cea folosită de echipă între anii 1994-1997 când au participat și la prima cursă olimpică de MTB dar și în culoarea Team Blue Gloss folosită pe modelele CAAD3, 4 și 5 între anii 1998-2002.

Noile versiuni hardtail 29 cu teme retro au aceleași tehnologii ca modelul standard F-Si lansat în această primăvară: geometrie OutFront joasă, lungă și cu furcă înclinată, construcție din carbon hi-mod BallisTec, monobloc PF30, ax thru boost Speed Release de 12 mm și transmisie și roată spate cu offset Ai. Furca e modelul de top Lefty Ocho Carbon 29 cu cursa de 100 mm, blocaj de pe ghidon și gât standard conic. Cadrele Throwback sunt disponibile în patru mărimi, între S-XL, fără mărimea XS cu roți de 27.5

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 9 =