Acum citesti
Wolf Tooth Components unește frânele Shimano cu shifterele Sram folosind adaptorul Shiftmount

Câteodata ai nevoie de ce e mai bun din cele două lumi, iar asta poate însemna frâne de la Shimano cu shifterele Eagle de la Sram. Însă poate nu vrei ca fiecare să fie instalat individual pe ghidon ci le dorești combinate și montate cu un singur colier. Poți face asta acum folosind “combinatorul” Shiftmount de la Wolf Tooth Components.

Adaptorul Shiftmount este gândit să-ți permită instalarea shifterelor Sram pe frânele compatibile Shimano IS-II. Piesa este construită din aluminiu 6061 T6 și cântărește doar 8 grame. Folosindu-l vei putea monta pe ghidon ambele componente, shifterul și frâna, pe același colier. Vei obține astfel și un „cockpit” mai curat. Mulțumită găurii largi de instalare și posibilității de a-l roti, adaptorul oferă două modalități de reglare, pentru ca poziția shifterului și a frânei să fie acolo unde-ți dorești.

Adaptorul Shiftmount de la Wolf Tooth Components este disponibil doar pentru partea dreaptă a ghidonului și are un preț de 14,95$. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 9,95$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 9 =