Acum citesti
Cannondale anunță echipa pentru 2013

Implicarea celor de la Cannondale în lumea ciclismului este tot mai puternică și acest lucru a fost confirmat recent, odată cu anunțarea echipei oficiale de cross-country.

Marco Fontana rămâne alături de Cannondale și în 2013, italianul fiind cel mai valoros sportiv al echipei. Totuși, lucrurile s-ar putea schimba dacă Anton Cooper, campionul mondial de juniori în exercițiu, se va ridica la înălțimea așteptărilor create. Alți doi rideri cu greutate vor completa lotul Cannondale Factory Racing Team, fiind vorba de Manuel Fumic și Keegan Swenson.

Cei 4 membri vor concura pe modelele Scalpel 29er și F29. Primul dintre acestea este un full-suspension cu curse de 100mm pentru ambele amortizoare și dotat cu emblematica furcă Lefty. F29 nu este cu nimic mai prejos în materie de performanță, fiind un hardtail 29er axat pe rigiditate superioară și greutate redusă. Printre partenerii tehnici ai echipei se vor număra SRAM, Avid, Rock Shox, Schwalbe, Prologo, FSA, Enve și NorthWave.

Vezi Comentarii (3)
  • Am un Cannondale Scalpel model Team 2011, echipare XTR, si imi trebuie foaia mare de la pedalier. Nu am reusit sa gasesc iar un set complet e spre 300E. Imi puteti sugera un service preferabil in Bucuresti?

  • Sincer nu știu dacă vei găsi, poți încerca la CicloGeneral Service de la Dorobanți (cunoscut și sub numele de Bebe). Altfel, site-uri precum chainreactioncycles.com sau bike24.de ar putea fi soluția.

  • Pe site-urile acelea am gasit doar pedalierul complet (cu rulmenti, brate samd) iar mie imi trebuie doar o foaie. Incerc la service-ul sugerat, multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 4 =