Acum citesti
Cannondale a lansat noul eMTB Moterra Neo

Cannondale a pregătit o surpriză riderilor care iubesc să își depășească limitele. Noul eMTB Moterra Neo le permite să ajungă în cele mai îndepărtate locuri datorită combinației dintre noul sistem de asistență electrică cu autonomie mare Bosch Smart System în combinație cu un cadru cu o geometrie cu totul nouă.

Prin combinația ideală de performanță, confort și simplitate în utilizare, noul Moterra Neo duce mai departe tradiția Cannondale de a oferi biciclete de munte cu performanțe maxime!

Noul eMTB Moterra Neo aduce aventura mai aproape de mai mulți rideri. Folosind sistemul de asistență electrică Bosch Smart System, Moterra Neo redefinește limitele și permite accesul la zone mult mai îndepărtate, oferind posibilitatea de a urca mai sus, de a coborâ mai repede și de a ajunge mai departe.

Moterra Neo a fost proiectat pentru a satisface nevoile celor mai mulți pasionați de MTB și este bicicleta pe care mulți fani Cannondale o așteptau. Categoria eMTB-urilor e în creștere puternică, permițând riderilor să atace potecile și provocările într-un mod cu totul nou. Moterra Neo a fost proiectat cu un motor mai puternic și cu geometrie nouă, într-un pachet care va schimba jocul în această categorie atât de populară.

Moterra Neo vine echipat cu un sistem de asistență electrică Bosch Smart System, care e dotat cu o baterie reîncărcabilă de 750Wh care va face să dispară teama că bicicleta va rămâne fără asistență. Noul sistem Smart folosește cel mai puternic motor de eMTB din gama Bosch – gama Performance Line CX, care oferă un cuplu maxim de 85 Nm pentru a beneficia de senzații naturale și accelerări puternice.

Sistemul de tracțiune folosește un afișaj integrat LED fără butoane care poate fi personalizat de fiecare utilizator prin aplicația Bosch Flow.

Cannondale a aplicat principiul de proiectare Proportional Response pentru a se asigura că fiecare rider va obține de la Moterra Neo maximul de performanță și confort, indiferent de înălțime. Pentru asta, Cannondale a reglat geometria fiecărei mărimi de caru Moterra Neo, acestea având brațele suspensiei și lungimea chainstay-urilor personalizate în funcție de înălțimea riderului și centrul său de greutate.

Acest sistem propriu de design poziționează riderul mai precis între roți, pentru manevrabilitate și tracțiune de excepție. Pe urcări, permite riderului să se relaxeze și să fie mai puțin tensionat. La coborâre oferă o poziție mai stabilă pentru viteză și precizie în viraje.

Geometria cadrului Moterra Neo a fost proiectată de la zero. Unghiul furcii de 65 de grade aduce stabilitate la viteză și pe teren tehnic iar unghiul tijei de șa de 77 de grade aduce eficiență mai bună la pedalat dar și control și performanță pe urcări.

Moterra Neo a fost proiectat pentru a fi ușor de folosit, personalizabil și gata de distracție. Bateria e ușor de demontat, existând și un port de încărcare bine protejat.

Toate cablurile sunt rutate intern complet prin pipă, modelele de top fiind echipate și cu o lumină puternică Lezyne de 1000 lumeni, prindere pentru aripă spate, prinderi de portbagaj și de cric.

Noul Moterra Neo va fi disponibil în 3 versiuni diferite: Moterra Neo Carbon, Moterra Neo Alloy și Moterra Neo LT (long travel), în mărimi între S și XL. Moterra Neo Carbon și Alloy vor fi echipate cu suspensii de 150 mm la ambele roți, varianta mai extremă Moterra Neo LT având cursa față de 170 mm și cea spate de 165 mm și echipare mullet, cu roată spate de 27.5 și roată față de 29.

Echipările variază în funcție de model, prețul anunțat fiind între 5850-8600 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului. Bicicletele Cannondale sunt disponibile în România prin magazinul Stone Feet și importatorul oficial Extreme Riders.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − seven =