Acum citesti
ROCAA MTB Lipova 2022 la final

Sâmbătă, 16 aprilie 2022 a avut loc ediția a VII a a competiției ROCAA MTB LIPOVA. Spre deosebire de alți ani, competiția este înscrisa de anul acesta în calendarul concursurilor de mountain bike ale Federației de Ciclism.

În urma unei promovări masive la startul competiției s-au adunat peste 345 de concurenți la cele două categorii Open și Race. La acest eveniment au participat atât amatori cât și reprezentanți ai unor cluburi din țară. Cursele s-au desfășurat sub temerea precipitațiilor anunțate de meteorologi, dar din fericire nu a plouat deloc, vremea fiind perfectă pentru pedalat, cu temperaturi de 16 grade C.

Traseul a fost unul bine marcat, acesta fiind verificat și asigurat și de către 12 echipe de voluntari poziționați la intersecții, care au comunicat permanent cu organizatorii. Pe lungimea traseelor au fost 3 puncte de hidratare și două puncte de prim ajutor. Concursul s-a bucurat de o prezență masivă din toate colțurile țării cât și din țările vecine.

După sosirea concurenților organizatorii au premiat câștigătorii și drept răsplată pentru terminarea curselor, au premiat concurenții cu medalii de participare și diplome. Gustarea din partea organizatorilor a fost elementul gastronomic care a bucurat și mulțumit toți concurenții, întrucât gustul a fost dat de bucătarii pricepuți și ajutoarele lor.

Părerea unanimă a fost că evenimentul a fost unul corect și bine organizat. Au existat totuși și voci care propun ca acei concurenți care fac parte dintr-un club de ciclism să participe doar la tipul de cursă care se pretează pentru ei (Race 46 km) și nu la cea destinată, într-adevăr, amatorilor (Open 26 km).

Organizatorii vor lua în discuție acest aspect urmând a prezenta pentru competiția de anul viitor și un traseu ELITE de 67 km. Organizarea concursului a fost lăudată de concurenți, care promit că se vor întoarce și anul viitor.

Organizatorii mulțumesc în primul rând sponsorilor și partenerilor: DECATHLON ROMANIA, AGROVILLAGE LABASINT, EUROMEDIU, LEXUS PUBLICITATE, PRAVALIA NOUA, SC 3 FOI SRL,  PORR ROMANIA, BAILE LIPOVA, FREERIDER, LIPOMIN, SALVAMONT, HIGH ENERGY, REFRESH DESIGN. Desigur, cea mai importantă a fost implicare voluntarilor și prietenilor fără de care acest eveniment nu poate exista!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =