Acum citesti
Cane Creek Aer : cel mai usor set de cuvete din lume

Nu pare o componenta atat de relevanta din punct de vedere al greutatii, dar cand reusesti sa scazi cu ajutorul acesteia, pina la 50 de grame de pe bicicleta ta, atunci n-are cum sa nu-ti atraga atentia. Vorbim despre cel mai usor set de cuvete din lume, lansat de curand de catre faimosul producator Cane Creek.

Seria se numeste Cane Creek AER si este o gama dedicata bicicletelor de sosea, in special celor de competitii. Regasim in aceasta gama, 3 modele : AER.TR, AER.ZS si AER.IS. Toate modelele sunt usoare, dar AER.IS reuseste sa le devanseze pe toate : cantareste doar 33 de grame, o greutate foarte scazuta pentru un set de cuvete.

Acestea sunt realizate din aluminiu 7075 T6, foloseste rulmenti si nu coroane, produsi tot de cei de la Cane Creek. Rulmentii poarta denumirea de Norglide X2 si se numara printre cei mai usori de pe piata.

Cuvetele Cane Creek AER.IS sunt disponibile doar in culoarea neagra, cu mici insertii de albastru si sunt oferiti la un cost aproximativ de 80 de euro. Sunt disponibili in dimensiunea 1 1/8 in. sau 28.6 mm.

Mai multe detalii despre aceste cuvete gasesti pe canecreek.com.

via | Cane Creek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 17 =