Acum citesti
Noua furca RST Titan 15 Air 2010

In gama furcilor ce inghit socuri pe o plaja de 140 de mm si-a facut aparitia un nou concurent. Vine in mod asteptat sau neasteptat din Taiwan prin producatorul de furci RST. Nou lansatul model RST Titan 15 AIR este concurent direct pentru Rock Shox Revelation sau FOX 32 Talas, oferind aceeasi cursa ca si concurentii lui directi.

In schimb, din punct de vedere al pretului, noul RST Titan se va pozitiona ceva mai jos, incercand sa atraga un segment de cumparatori cu bugete reduse.

Desi in ad-urile publicitare, RST Titan 15 Air este prezentat cu o cursa de amortizare de 140 de mm, pe site-ul oficial regasim o cursa de amortizare de 130 de mm. Amortizarea se realizeaza pe partea dreapta cu un arc cu ulei iar pe partea stanga cu aer. Astfel, pe partea stanga, se poate suplimenta cantitatea de aer pentru a modifica setup-ul furcii.

Bratele inferioare ale furcii sunt realizate din aluminiu 7075 iar cele superioare din magneziu, masurand 32 de mm. Este disponibila in culorile alb si negru, iar preturile se invart undeva in jurul sumei de 380 de euro. Greutatea? Ceva mai mare decat a concurentei : aproximativ 2 kg.

via | RST

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =