Acum citesti
Cadru nou de DirtJump de la Nicolai

Desi denumirea suna ca si cum s-ar trage de undeva din Europa de Est, cadrele Nicolai sunt dezvoltate si fabricate in Germania, acesta fiind dealtfel unul dintre cei mai cunoscuti producatori de cadre si de biciclete din lume. Noul cadru FMXTB a fost special realizat pentru Street, Dirt si SkatePark, fiind si modelul pe care racerii Nicolai participa la numeroase concursuri.

Cadrul beneficiaza de o constructie scurta, la care contribuie din plin bascula de dimensiuni reduse, oferind un control excelent chiar si pentru probele de SlopeStyle. Agilitatea este conferita si prin plasarea centrului de greutate cat mai jos. DirtJumper-ul profesionist Joscha Forstreuter este cel responsabil pentru realizarea acestui cadru. Acesta a gandit astfel unghiurile cadrului incat utilizatorul sa se poata roti si sa se desprinda foarte usor de sol cu bicicleta.

Urechile lui FMXTB sunt ajustabile iar cadrul beneficiaza in partea frontala de intarituri solide.

Noul cadru Nicolai FMXTB cantareste 2.7 kg, este oferit la un pret de 949 euro cu toate taxele incluse si beneficiaza de o garantie de 5 ani. Poate fi achizitonat din magazinul online al celor de la Nicolai, la adresa www.nicolai.net.

via | nicolai

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − eight =