Acum citesti
Nou : YT Industries Tues DH 2010

Dupa cum bine stii, YT Industries este o companie noua in industria bicicletelor, cu sediul in Germania. Notorietatea companiei insa a crescut mult in ultima perioada, datorita lansarii unor produse calitative la preturi foarte competitive.

Este si cazul modelului pentru downhill YT Industries Tues DH, model nou lansat pentru 2010. O particularitate, care insa n-are cum sa-ti scape, este pretul acesteia : doar 2.100 euro pentru o bicicleta ce beneficiaza de echipari asemanatoare cu bicicletele marilor producatori, oferite la preturi cu mult peste 3.000 de euro.

Cei de la YT Industries insa vor sa pastreze politica preturilor scazute, oferind produse ce se bucura de o calitate crescuta cu echipari bogate. Cadrul lui Tues DH a fost dezvoltat de curand, fiind un membru nou al familiei YT Industries. Constructia basculei se numeste Virtual Four Link si promite amortizari foarte sensibile chiar si pe suprafete usor denivelate. Cursa este de 200 de mm si foloseste un ax de 12 mm pentru roata din spate echiparea fiind completata de un amortizor Rock Shox Vivid 5.1.

Pentru amortizarea obstacolelor pe roata anterioara s-a folosit o furca Rock Shox Boxxer Team, cu o cursa de 200 mm. Printre alte componente care echipeaza modelul Tues DH amintim : frane Avid Elixir CR cu ambele discuri de 203 mm, schimbator Sram X9, anvelope Kenda Nevegal cu o latime de 2.5′ si jante Alexrims Supra D.

Bicicleta cantareste 17,9 kg si poate fi achizitionata in trei dimensiuni distincte ale cadrului S, M si L direct de pe site-ul producatorului.

via | yt-industries.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − nine =