Acum citesti
C.S. Dinamo și Mazicon București își unesc forțele

Două rivale din ciclismul românesc au renunțat astăzi la adversități și au bătut palma. Este vorba despre secția de ciclism a C.S. Dinamo București și echipa Mazicon București, care de acum vor forma C.S. Dinamo – Mazicon.

Secția de ciclism a Clubului Dinamo a fost afectată de mai multe scandaluri de-a lungul ultimilor ani, lucru care a dus la o scădere a nivelului de performanță, așadar premisele unei schimbări existau deja. Baza materială de care dispune secția, condițiile oferite de club și și tradiția acestei echipe, existente încă din 1948, erau și acestea motive suplimentare pentru un nou început, care s-a produs astăzi, odată cu fuziunea dintre cele două echipe. C.S. Mazicon va contribui în cadrul noii structuri cu lotul pe care îl are, precum și cu bicicletele de competiție și alte dotări de care dispune.

Când două cluburi se unesc, cresc șansele de a face performanță reală, iar lipsurile devin mai ușor de compensat, opinează Radu Selejan, antrenorul noii formații C.S. Dinamo – Mazicon.

Momentan, lotul arată astfel: Adrian Zamfir (junior), Istvan Terebesi, Florin Saveliu, George Wolters, Heinrich Berger și Constantin Munteanu. Lista este deschisă, urmând ca și alți rutieri să sosească la echipă. Printre obiectivele formației se numără cucerirea unui titlu de campion balcanic, însă mai multe detalii vor fi stabilite odată cu definitivarea calendarului competițional.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 9 =