Acum citesti
Bryton oferă Rider 100 şi 310, două computere ieftine cu GPS

Bryton a introdus două noi modele de ciclocomputer cu GPS, Rider 100 şi Rider 310. Ele se doresc să fie dispozitive simple, care oferă tracking GPS la un preţ foarte bun. Acestea sunt destul de simple, nu au posibilitatea de a afişa harta, dar încearcă să fie cât mai utile şi mai funcţionale.

Bryton_Rider_310-specs-600x299Modelul Rider 100 colectează informaţii despre 36 de parametri cum ar fi timpul, distanţa, viteza, numărul de ture, caloriile, cadenţa, pulsul sau pragul lactic. Preţul este de doar 70 USD.

Rider 310 colectează până la 70 de parametri şi include în plus temperatură, altitudine măsurată barometric şi putere. El costă 100 USD, inclus fiind doar computerul şi suportul de ghidon. Bryton vinde de asemenea accesorii pentru măsurarea cadenţei, vitezei sau pulsului, dar dispozitivul este compatibil Bluetooth 4.0 şi ANT+ aşa că se poate folosi cam orice senzor wireless modern de pe piaţă.

Bryton_Rider_310-on-Julie-600x400Chiar dacă nu au funcţie de afişare a hărţii, computerele au o autonomie destul de mare de înregistrare, respectiv 25 de ore pentru Rider 100 şi 36 de ore pentru 310. Datele sunt salvate în format .fit fiind foarte uşor de încărcat ulterior pe orice pagină de internet de tracking sportiv.

Pe lângă multitudinea de date colectate, modelele Riders sunt şi foarte uşor şi intuitiv de folosit. Butonul Power On and Go porneşte înregistrarea deodată cu dispozitivul. De asemenea, detectează semiautomat informaţiile pe care le afişează pe ecran. Dispozitivele cum ar fi powermeter-ele sunt detectate automat şi afişate. Dacă se doreşte se poate configura manual fiecare dintre câmpurile de date ale afişajului. Accesoriile originale vin deja împerecheate cu computerul, aşa că nici această operaţiune nu mai este necesară.

 

Vezi Comentariu (1)
  • Am un iphone 6 , nu ma pot conecta cu el la acest gps bryton rider 310 t , stie cineva cum sa fac ? Nu se gaseste prin bluetooth

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 3 =