Acum citesti
Bryton adaugă compatibilitate Di2 pe computerele ieftine Rider

Bryton_Rider-530_low-cost-GPS-cycling-computer_Shimano-Di2-integrationŞtiu că foarte puţină lume are la noi computere Bryton şi că mai nimeni nu e interesat de subiect, adică rândurile astea probabil vor fi foarte puţini care ajung să le citească. Dar eu bat apa-n piuă să prezint informaţii despre ele pentru că îmi plac firmele care scot produse ieftine, de calitate şi performante, făcând concurenţă marilor producători. Aşa că iată ce au mai făcut cei de la Bryton…

Ei au făcut un parteneriat cu Shimano şi oferă acum suport pentru transmisiile Di2, iar vestea frumoasă e că acest lucru nu vine pe un nou model ci este disponibil, ca marea majoritate a îmbunătăţirilor, tuturor celor care au deja un computer compatibil, printr-o simplă actualizare de soft.

Bryton_Rider-530_low-cost-GPS-cycling-computer_frontAstfel, modelele Rider 330 şi 530 sunt compatibile acum cu grupurile Dura-Ace 9070, Ultegra 6870 Di2 şi Ultegra 6770, fiind posibil să funcţioneze şi cu XT şi XTR Di2. Utilizatorii pot acum să vadă pe ecran în timp real raportul de transmisie ales, pinionul şi foaia pe care se află lanţul, dar şi informaţia preţioasă despre nivelul de încărcare a bateriei transmisiei. Restul funcţiilor computerelor rămân neschimbate. Cei de la Bryton Sport spun că sunt încântaţi să ofere aceste funcţii performante pe produse atât de ieftine, iar noi ca utilizatori finali nu putem decât să fim cel puţin la fel de încântaţi ca ei.

 

Shimano-D-Fly-SM-EWW01-Di2-wireless-transmitterPreţurile pentru computerele 330 şi 530 sunt de 130, respectiv 180 USD, dar pentru a le conecta cu sistemul Di2 este nevoie şi de tranmiţătorul D-Fly ANT+ de la Shimano care mai costă suplimentar în jur de 80 USD.

 

Bryton_Rider-530_low-cost-GPS-cycling-computer_Shimano-Di2-pairedActualizarea de soft aduce şi alte îmbunătăţiri cum ar fi transfer mai rapid al datelor prin Bluetooth. Mai mult, cei de la Bryton lucrează la o nouă versiune care va putea să păstreze în log-uri datele de la Di2 pentru o analiză completă după tură, dar mai ales la folosirea butoanelor din manetele Di2 pentru a controla funcţiile computerului!

 

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentariu (1)
  • Hallo,

    sti cineva daca computerul se poate seta ca sa arate transmisia (fata/spate) in unul dintre cele 12 date pe o pagina ? Toate pozele din internet arata o pagina standard cu toate datele Di2 plus Viteza. Daca trebuie sa schimb pagina intotdeauna cind vreau sa vad pe ce pinion sint… e mai putin interesant pentru mine.

    Ciao!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − four =