Acum citesti
Bike Center a devenit distribuitorul oficial in Romania al produselor Fox Factory

De la Bike Center citire, alfăm că există un nou distribuitor Fox în România:

”Noi, echipa Bike Center, suntem mandri sa impartasim vestea ca am devenit distribuitorul oficial al brandului american Fox Factory, companie ce se afla printre liderii pietei in materie de suspensii pentru mountainbike.

Succesul companiei din California nu este un accident si – atunci cand vine vorba despre mostenirea bogata in sporturile extreme – doar cativa ii pot egala.

Totul a inceput in anul 1974, atunci cand fondatorul companiei – Bob Fox a dezvoltat primul prototip de suspensie pe aer Fox, pentru o motocicleta prototip ce a intrat in productie dupa cateva luni, aducand apoi multe victorii rider-ilor atat in cursele de cross cat si pe pista. Fox Racing Shox si-au construit un nume in cursele de offroad incepand cu anii 1970 pana in 1983, unde suspensiile Fox erau prezente si dominau atat cursele de masini cat si de motociclete din Statele Unite.

Fox a intrat in domeniul bicicletelor in anul 2001, dezvoltand furci cu suspensie si amortizoare pentru MTB. Fox Factory s-a bazat pe Float air suspension, tehnologie deja cunoscuta si testata in domeniul moto si auto.

De aici totul a evoluat, reusind sa creeze cateva produse legendare in colaborare cu ciclisti profesionisti din intreaga lume. Aducem aminte celebrul Fox 40 ce a castigat nenumarate curse in Cupa Mondiala de Downhill, dar si Fox 36 – ce a adus lui Richie Rude si Tracy Moseley victorii multiple in Cupa Mondiala de Enduro. Succesul Fox nu arata semne de incetinire, ba mai mult de atat, continua sa inoveze si sa ofere pietei de biciclete produse extrem de atractive si performante.

Fie ca discutam despre XC, Downhill, Enduro sau Trail, produsele Fox sunt considerate cele mai bune suspensii pentru MTB.

Cu o gama complexa de produse, Fox iti asigura suspensia ideala pentru orice fel de teren si bicicleta.

Mai nou, brand-ul nu se mai adreseaza doar disciplinelor traditionale, cum sunt cross-country si downhill, producand si suspensii dedicate pentru gravel.

Din partea Bike Center, clientii Fox Factory si dealerii pot conta pe: livrari rapide, stoc stabil, gama mare de produse, suport tehnic si o colaborare benefica pentru ambele parti.”

Pentru mai multe informatii/colaborare, il puteti contacta pe George Dumitrescu: [email protected]

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =