Acum citesti
Ofertele săptămânii 20-26 mai 2024

Săptămâna aceasta au sosit noi oferte, în principal pentru diverse modele de biciclete.

AfiSport.ro

Cu un discount de peste 800 de lei, bicicleta Devron Riddle M2.9 este una dintre cele mai atractive biciclete ale momentului, deoarece echiparea este bogată pentru costul de achiziție. Astfel, bicicleta poate fi cumpărată pentru doar 2.099 de lei, o sumă pentru care vei primi o transmisie 2×9, anvelope WTB, frâne hidraulice și o furcă cu o cursă de 100mm! Pe lângă toate acestea, bicicleta este disponibilă în multe culori și două dimensiuni de cadru. Click aici pentru a accesa produsul.

Tot de la AfiSport mai există un MTB la ofertă: Riddle M0.9, cu un discount de 451 lei, fiind astfel oferită pentru 1.899 lei. Din echipare fac parte o transmisie Shimano 3×7, frâne hidraulice și aceeași furcă cu o cursă de 100mm care poate fi regăsită și pe versiunile mai scumpe. Disponibilă în 3 culori și 3 dimensiuni de cadru. Click aici pentru a accesa produsul.

Ofertele de la AfiSport se încheie cu o bicicletă electrică de oraș, NIU Aero, cu un dscount semnificativ de 6.710 lei, costând astfel doar 8.490 lei. Aceasta rulează pe roți de 27.5 inch, are un acumulator mare și este perfect pregătită pentru deplasările urbane, având un sistem de iluminare și chiar un antifurt integrat. Click aici pentru a accesa produsul.

BikeFun

De la importatorul Merida în România avem la dispoziție 3 oferte, toate pentru biciclete full-suspension.

Și vom începe cu Merida One-Sixty 700, deoarece are cel mai mare discount, mai precis de 22%. În această versiune, bicicleta de enduro este dotată cu suspensii de 170mm, furnizate de Marzocchi (furca) și Fox (amortizorul), cu frâne Shimano SLX cu 4 pisoane și discuri mari de 203mm, dar și cu o transmisie Shimano SLX/Deore/RaceFace. Anvelopele provin de la Maxxis, iar prețul de achiziție este de 13.290 lei, redus de la 16.990 lei. Click aici pentru a accesa produsul.

Tot un full-suspension, dar ceva mai mic, este One Forty 700, cu un preț de achiziție de 13.990 în urma reducerii de 14.5%. Pentru această sumă vei primi suspensii Marzocchi (furca) și Rock Shox (amortizorul), frâne Shimano SLX cu 4 pistoane în etriere, discuri mari de 203mm, o transmisie Shimano SLX/RaceFace și anvelope Maxxis. Click aici pentru a accesa produsul.

Ultima, dar nu cea din urmă, este Merida Big.Nine 5000, cu o reducere de 18% și astfel cu un preț de achiziție final de 9.690 lei. Aceasta beneficiază de un cadru din carbon, o furcă Rock Shox Reba RL Air cu o cursă de 100mm, frâne Shimano M6100 cu 2 pistoane și o transmisie cu un schimbător de pinioane Shimano XT. Click aici pentru a accesa produsul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =