Acum citesti
Bicicliștii clujeni au sfidat canicula

Duminica trecută a avut loc o nouă invazie a Pădurii Făget cu ocazia celei de-a 4-a etape a seriei de concursuri Clujul Pedalează, Etapa TVR.  La linia de start s-au aliniat 167 de concurenți din mai multe orașe, semn că din planul inițial al unui concurs local, Clujul Pedalează devine încet-încet un eveniment național. Astfel, orașe precum Timișoara, Arad, Brașov, Târgu-Mureș, București, Zalău, Baia Mare, Turda, Dej și nu în ultimul rând Cluj Napoca au avut reprezentanți la această întrecere.

Pe o vreme caniculară concurenții au avut de parcurs un traseu de 4,5 kilometri prin pădurea de la marginea Clujului, de mai multe ori, în funcție de categoria din care a făcut parte fiecare. Categoria Experților a fost dominată de riderii de la Team MarosSport, Elisei Miron fiind câștigătorul acestei întreceri. Pentru copii a fost pregătit un traseu separat de 500 de metri lungime, unde cei mici au pedalat cu dârzenie în fața unui public numeros format din părinți, bunici și colegi de concurs din categoriile mai mari, care au aplaudat implicarea lor.

Campionatul „Clujul Pedaleaza” se apropie treptat de final. Mai sunt programate două etape, cele din octombrie și noiembrie, însă până atunci organizatorii își schimbă puțin specializarea și, în parteneriat cu Primăria Cluj Napoca, în data de 1 septembrie 2012 in centrul orașului, va avea loc Duatlonul Firmelor și Cluburilor Profitabil”. Vom reveni cu informații și înscrieri despre acest eveniment, despre care pot fi găsite principalele repere pe site-ul www.clujulpedaleaza.ro

Aici poate fi accesat clasamentul celei de-a 4-a etape.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fifteen =