Acum citesti
Biciclete urbane Trek in 2011

Trek a prezentat la Eurobike mai multe modele dedicate activitatilor urbane. Dintre acestea mentionam modelele Soho DLX si District.


Modelul Trek Soho DLX 2011 beneficiaza acum de curea de transmisie, cei de la Trek renuntand pentru acest model la solutia clasica de transmisie cu lant. Cureaua de transmisie comunica cu un butuc Shimano Nexus cu 8 viteze integrate iar intreaga echipare a modelului Soho DLX este perfecta pentru oras : aripi impotriva ploii, un portbagaj, suport de bautura, anvelope rezistente la eventuale intepaturi si frane pe disc, menite sa asigura o franare eficienta indiferent de vreme.


Modelul Trek 4th si 5th District impresioneaza prin aspectul vintage, foarte „eye-catchy”. Nuantele de maro combinate cu albul regasit la nivelul seii sau al mansoanelor completeaza imaginea de bicicleta urbana trendy. Pe modelul 5th District, poti remarca un logo diferit al celor de la Trek, tot cu aspect vintage. Bicicletele gamei District promit a fi foarte rapide prin oras, raportul foii cu 44 de dinti si al pinionului cu 17 dinti fiind unul potrivit pentru a sustine cele mentionate mai devreme.


Galerie foto :



Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 9 =