Acum citesti
Componente Suntour in 2011

noutati_eurobike


SR Suntour a prezentat pentru 2011 nou furca Suntour Axon. Aceasta functioneaza pe aer, cantareste doar 1480 de grame si este echipata cu un ax de prindere al rotii 15QR realizat din titan. Bratele inferioare sunt realizate din carbon iar urechile de prindere ale axului sunt din magneziu.


Modelul se vrea a fi unul de top, gata oricand pentru competitii de Cross Country si Maraton. Poate fi livrat atat cu Lockout mecanic cat si cu Lockout electronic!


Suntour face deja primii pasi catre industria bicicletelor e-bike. Noul grup de componente dedicat bicicletelor electrice poarta denumirea de HESC (Human Electro Synergy Components) si utilizeaza un motor instalat in butucul din fata. Furca cu o cursa de 63 de mm a fost proiectata special pentru acest sistem pentru a stopa din vibratiile produse de motor.


Acumulatorul se incarca rapid, in 2.5 ore si necesita un ciclu de pina la 500 de incarcari pina incepe sa-si piarda din capacitate. Intreg sistemul va fi conectat la un computer montat pe ghidon care va fi extrem de facil de utilizat si va oferi toate informatiile necesare despre functionarea lui HESC. Vezi sistemul pe bicicleta portocalie din pozele de mai jos.




Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − five =