Acum citesti
Biciclete noi de munte de la Volkswagen

Volkswagen lansează două noi modele de biciclete de munte pentru anul acesta. Este vorba despre două hardtail-uri, cu roți de 26, respectiv 29 de inch.

Volkswagen susține că la aceste două modele și-au adus contribuția proprii ingineri, dat fiind faptul că modelele precedente erau furnizate de diverși producători și vândute sub sigla VW. Dar totuși, cât de accesibile vor fi cele două biciclete?

Mountainbike-ul cu roți de 26 de inch, va primi un cadru din aluminiu, oferit în culorile negru și roșu, va avea frâne Tektro Draco și un sistem de transmisie Shimano Deore. Furca, Suntour XCT MLO va completa echiparea bicicletei ce va fi oferită pentru aproximativ 3.000 Lei.

29er-ul din gamă, va beneficia tot de un cadru din aluminiu dar va fi oferit în culorile negru și albastru. Frânele hidraulice pe disc provin de la Shimano, fără a se specifica modelul, iar sistemul de transmisie va fi compus din schimbătoare Shimano XT. Furca ce va trona pe noul 29er va fi un Suntour XCR-RL cu Lock-Out iar anvelopele vor fi furnizate de Schwalbe, modelul Rapid Rob. Prețul 29er-ului va fi de aproximativ 4.500 de lei.

Așa cum era de așteptat, produsele sunt mai scumpe decât o bicicletă echipată similar, chiar și de la un producător premium. Dar Volkswagen se bazează desigur pe faptul că există suficiente persoane care ar dori să se bucure de privilegiul de a pedala pe o bicicletă cu un cadru pe care figurează logo-ul producătorului din Wolfsburg.

Vezi Comentarii (4)
  • Inteleg sa primesti o bicicleta din asta „pe de gratis”cand iti cumperi un VW nou. Dar sa platesti mai mult pe o bicicleta numai ca ai un Golf acasa, mi se pare aiurea. Mai bine pui un sticker cu VW pe orice alta bicicleta si ai rezolvat problema.

    Si daca cineva are Phaeton si isi permite sa plateasca extra pentru o bicicleta, la valoarea lui nu se uita la un 29er amarat de 1000 de euro.

  • niste porcarii, la ce echipari prezinta, nu as da nici 2000 ron. Si by the way, WV, la ora actuala au inceput sa dea chix in mai toate categoriile de turisme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 5 =