Acum citesti
Biciclete Mongoose in 2011

Trei modele noi a anuntat producatorul de peste Ocean pentru 2011. Este vorba de doua biciclete full suspension si un hardtail.


Modelul Root’R Romo este un full suspension pentru downhill si freeride. Este echipata cu un cadru la constructia caruia si-a adus contributia si riderul Steve Romaniuk, furca provine de la Manitou, modelul Dorado Pro cu o cursa de 203 mm care face pereche cu amortizorul spate Elka Stage 5. Echiparea care predomina bicicleta face parte din gama Sram X.0.



In domeniul All Mountain-ului, Mongoose propune pentru 2011 modelul Teocali, oferit in trei versiuni distincte de echipare : Teocali Super, Teocali Elite si Teocali Comp. Cadrul acestui model a fost reproiectat pentru urmatorul sezon, oferind acum o cursa de amortizare mai mare. La modelul de varf Super, cursa de amortizare a furcii Rock Shox Revelation este de 120 sau 150 de mm in functie de preferintele riderului iar cursa de amortizare a basculei este de 150 de mm. Modelul Super vine dotat cu o gama de componente Sram X.9 pe cand modelul Elite beneficiaza de Sram X.9 si X.7 iar modelul Comp doar de Sram X.7.


iar daca vine vorba de sporturi extreme urbane, cei de la Mongoose ofera pentru 2011 noul Fireball 26, gandit pentru probele de DirtJump sau Freestyle. Beneficiaza de un cadru din aluminiu reproiectat si o furca RST Dirt-T cu o cursa de 100 de mm.


via | Mongoose


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =