Acum citesti
Bicicleta urbana daneza : Principia Vola

Danezii se numara printre specialistii bicicletelor urbane. Indiferent daca vorbim de aspect sau de tehnica, acestia ofera intotdeauna modelele de biciclete cu personalitate. Tinand cont de dezvoltarea culturii urbane in tarile nordice, nici n-ar trebui sa ne mire ca o bicicleta urbana precum Vola Disc arata atat de bine.


Este oferita in doua culori, negru si alb, insa modelul mai deschis ne-a atras atentia in special la nivel de detaliu. Insertiile de culori vesele intalnite la nivelul cadrului si al aripilor dau o nota aparte bicicletei. Albul predomina insa, reusind sa faca din Vola o bicicleta de oras care va intoarce priviri pe strada.


Componentele fac parte din clasa medie, amintind aici schimbatoarele Shimano Tiagra sau franele pe disc hidraulice Shimano M445. Angrenajul este FSA Vero Compact cu doua foi, de 50, respectiv 34 de dinti, aceasta configuratie fiind mai mult decat suficienta pentru a te plimba sau pentru a ajunge rapid la o anume destinatie.



Iar daca aruncam un ochi pe specificatiile tehnice, putem remarca greutatea deosebit de scazuta a bicicletei de doar 10,4 kg. Si tine cont ca este dotata pina si cu aripi impotriva ploii.


Informeaza-te pe larg despre acest model, pe site-ul principia.dk.


via | Principia


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + fifteen =