Acum citesti
Focus Paralane Aero estompează diferențele dintre șosea și gravel

Pentru 2024 Focus înnoiește bicicleta Paralane, evoluând la o bicicletă populară „all-road”, cu tendințe aero, dar fără să piardă performanțele pe teren ușor accidentat „fast gravel”. Focus Paralane este confortabilă, precum o cursieră „endurance” și rapidă precum o cursieră clasică. Cel mai important, cadrul oferă spațiu suficient de mare pentru anvelope late, încadrându-se astfel și la categoria „fast gravel”. Este o bicicletă pe care poți merge repede și mult.

Cele mai evidente diferențe față de varianta anterioară Focus Paralane este integrarea completa a cablurilor. De asemenea, cadrul este acum alcătuit din țevi aerodinamice NACA. Însă tija de șa rămâne obișnuită, circulară, cu diametrul de 27.2, pentru că de multe ori preferi confortul și elasticitatea unei tije de șa clasice în detrimentul tijei aerodinamice și rigide.

Focus Paralane vine cu anvelope de 32 mm, însă poți pune roți până la 35 mm, dacă vrei să fie mai mult „gravel” decât „road”.

Iar dacă în timpul sezonului rece și umed, dar nu numai, preferi să ieși afară decât să stai pe trainer, Focus Paralane dispune și de propriul set de aripi integrate, cu montanți care nu se văd când nu folosești aripile. Cu aripile instalate poți pune anvelope de maxim 33 mm.

Bicicletele Focus sunt disponibile în România prin importatorul oficial SprintBike. Noua Focus Paralane este disponibilă la prețuri între 3.000 și 5.300 euro în funcție de echipare, de la Shimano 105 mecanic la Shimano Ultegra Di2.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + one =