Acum citesti
Decathlon anunță trei noi biciclete electrice gravel Van Rysel E-GRVL

Decathlon urmează să vină pe piață cu nu mai puțin de trei noi biciclete gravel electrice Van Rysel: E-GRVL AF MD, E-GRVL AF X30 și E-GRVL AF X35. În timp ce Van Rysel E-GRVL AF MD va fi echipată cu motor central Brose cu 70 Nm, Van Rysel E-GRVL AF X30 Van Rysel X35 vor avea motoare Mahle integrate în butucul spate. Unul dintre modele este în mod special mai ușor, având în jur de 14 kg.

La expoziția Velofollies, unul dintre cele mai mari târguri de biciclete din Europa, organizat anual în orașul belgian Kortrijk, Decathlon a anunțat noua electrică Van Rysel E-GRVL AF MD, gravelul dotat cu motor central. Acesta va fi echipat cu motorul Brose Drive T Mag de 250 w și cuplu de 70 Nm. Bateria va avea 400 Wh, restul echipării fiind anvelopele Michelin Power Gravel și gropuset Sram Apex cu 12 viteze. Cadrul bicicletei este din aluminiu 6061 și furcă din carbon. Greutatea anunțată va fi de aproximativ 18 kg.

foto – Decathlon via Calaméo

Pe lângă gravelul cu motor central E-GRVL AF MD, pe surse se vorbește si despre alte două gravel-uri electrice aflate în pregătire.

Unul este Van Rysel E-GRVL AF X30, cu motor Mahle X35 integrat în butucul spate. X35 vine cu puterea de 250 W și cuplu de 40 Nm, în timp ce bateria este mai mică, la 250 Wh. Și aceasta va fi echipată cu Sram Apex 12 viteze, dar cu anvelope Hutchinson Touareg. Cadrul va fi tot din aluminiu 6061, cu furcă din carbon. Având și motorul si bateria mai mici, greutatea anunțată va fi în jur de 14 kg.

foto Rideapart.com

De asemenea, mai este și Van Rysel E-GRVL AF X35, tot cu motor Mahle X35 plasat în butucul spate, dar cu un cuplu mai mic, de 35 Nm. La acest model și bateria este mai mică, la 244 Wh. Echiparea vine tot de la Sram, cu transmisie XPLR, anvelopele fiind Hutchinson Touareg. Bicicleta are în echipare și ciclocomputerul cu gps BC900 de la Decathlon, care inregistrează informații despre bicicletă și drumurile făcute. Și aceasta va fi o bicicletă ușoară, cu greutate anunțată între 14,3 kg și 15 kg în funcție de mărimea cadrului. Bicicleta este deja disponibilă, inclusiv în România, la prețul de 14.499,99 lei.

foto Decathlon

Van Rysel E-GRVL AF MD, cu motorul central Brose, va fi lansată în Europa, în martie, prețul anunțat fiind de 3.500 euro. Pentru gravelurile Van Rysel E-GRVL AF X30 și Van Rysel E-GRVL AF X35, cu motoare Mahle, încă nu au fost anunțate prețurile sau datele de lansare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + fourteen =