Acum citesti
Cafe du Cycliste lansează gențile speciale pentru bikepacking și gravel

Noua colecție Cafe du Cycliste include geanta pentru top tube, cadru, șa și ghidon. Toate gențile, în afară de cea pentru ghidon, au culoarea khaki, ca la armată, fiind impermeabile la apă și închise cu fermoare de calitate de la YKK și acestea protejate de apă. Fixarea de bicicletă se face cu ajutorul unor montanți foarte rezistenți din plastic.

Cafe du Cycliste Handlebar Pouch Bag, pentru ghidon, are o capacitate de 2 litri și se poate fixa și detașa rapid. Gentuța se fixează adițional de țeava steerer, pentru a sta mai bine când drumul este denivelat.

Geanta pentru cadru are o capacitate de 4 litri, dimensiunile fiind de 18 x 38 x 6 cm, fiind astfel destul de generoasa ca mărime și cu formă care ar trebui să se potrivească la majoritatea cadrelor. Geanta se deschide pe partea dreapta în timp ce pe stânga mai găsești un buzunar mai mic pentru bani și alte obiecte de valoare. Geanta este prevazută și cu o deschizătură specială prin care pot ieși cablurile, dacă vrei să-ți încarci gps-ul, luminile, telefonul, de la bateria externă.

Gentuța pentru top tube are o construcție rigida fiind prevazută cu o chingă elastică ce oferă susținere pe țeava steerer, dedesubtul pipei. Dimensiunile sunt de 10 x 37 x 5 cm, iar capacitatea este de 1,5 litri.

Pentru turele mai scurte Cafe du Cycliste vine cu Tool Saddle Bag care se instalează sub șa. Capacitatea este de doar 0,5 litri, dar oferă suficient spațiu pentru o cameră de rezerva, leviere, scule și cartuș Co2 cu cap de pompă. Fixarea de railurile șeii de face cu velcro, închiderea gentuței făcându-se cu o cataramă.

Cea mai mare din colecție este geanta de șa, Cafe du Cycliste Bike Packing Saddle Bag, alcătuită din două componente, capacitatea fiind de 10 litri. Carcasa are o construcție mai rigidă, pentru a o fixa ușor de bicicletă. În interiorul acestei carcase vine sacul dedicat și impermeabil. În acesta îți transporți, practic, lucrurile. Sacul impermeabil dispune și de o valvă, foarte utila când vrei să scoți tot aerul pentru a compacta și micșora bagajul. Pe exteriorul carcasei găsești și prinderi în care mai poți agata echipament.

Prețuri genți bikepacking Cafe du Cycliste

  • Frame Bag 100 euro
  • Top Tube Bag 80 euro
  • Tool Saddle Bag 45 euro
  • Bike Packing Saddle Bag 170 euro

Pentru comenzi de peste 200 euro, livrarea în România este gratuită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =