Acum citesti
Biciclete Ghost 2012

noutati_eurobike


Producătorul german Ghost vine cu două full suspension-uri noi pentru 2012, unul dedicat probelor de All Mountain, denumit Ghost AMR Plus, dar și cu unul pentru Freeride, denumit Northshore. Ambele există de ceva timp în gama celor de la Ghost, însă pentru 2012 au fost reproiectate pentru a oferi mai multă performanță.


Cel mai important dintre cele două modele este Ghost AMR Plus, deoarece reprezintă un adevărat competitor pentru bicicletele din aceași clasă oferite de Cube, Kona sau Focus. Ghost s-a asigurat că rigiditatea este la cote înalte, dotând-ul pe AMR Plus cu ax X12 pentru roata din spate și cu ax QR 15 pentru roata față. De asemenea, gâtul cadrului este de tip oversize, măsurând nu mai puțin de 1.5 inci.


Bascula a fost optimizată pentru urcările dificile pe munte, oferind feeling-ul unui hardtail pe cele mai dificile cățărări. Frânele sunt dotate cu discuri de 180 mm, tija de șa este reglabilă dintr-o comandă aflată pe ghidon iar prinderea ISCG (pentru chainguide) este prezentă pe toate modelele. AMR Plus va fi disponibil atât cu cadru din carbon cât și cu cadru din aluminiu, în nu mai puțin de 5 dimensiuni distincte ale cadrului.


Bicicleta pentru Freeride, Ghost Northshore a suferit pentru noul sezon ceva modificări la nivelul cadrului și de asemenea, modificări radicale de ordin estetic. Oferă o cursă de 180 de mm, atât pentru basculă cât și pentru furca Marzocchi instalată în partea frontală. Greutatea este de 18.3 kg.


Întreaga gamă Ghost a suferit modificări de design pentru 2012, producătorul promițându-ne că acestea vor beneficia de un aspect mult mai atractiv.



Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + twelve =