Acum citesti
Specialized lansează noul Turbo Levo SL, eMTB-ul de doar 17.35 kg!

Specialized adaugă încă un membru familiei Turbo Mountain, Turbo Levo SL! Acesta se alătură modelelor Turbo Levo și Turbo Kenevo lărgind gama de produse ale familiei.

Cu o greutate de doar 17.35 kg și folosind noul sistem Specialized SL 1.1 ce dublează puterea, Turbo Levo SL lansează o nouă clasă de MTB-uri ușoare cu asistență electrică, oferind un comportament agil și puterea de a parcurge poteci mai multe, cu o putere de 240 W cu eficiența maximă la cadența normală de pedalat. Noul Turbo Levo SL oferă o cursă a suspensiei de tipul Sidearm de 150 mm și roți de 29.

Bateria internă de 320 Wh oferă o autonomie de 3.5 ore, sistemul opțional de 160 Wh de extindere a autonomiei adăugând încă 1.5 ore la aceasta pentru un total de 5 ore de funcționare! Toate modelele S-Works includ sistemul de extinedere a autonomiei, acesta fiind opțional pentru restul modelelor Turbo Levo SL.

Aplicația Motion Control comunică cu powermetrul încorporat pe ANT+ pentru a oferi moduri nemaiîntâlnite de configurare a modelului Turbo Levo SL: distribuția puterii se poate regla cu Infinite Tune, autonomia cu Smart Control iar datele pot fi afișate pe Turbo Connect Display sau pe orice alt dispozitiv compatibil ANT+. A fost adăugată funcția de monitorizare a pulsului ce permite conectarea centurii de puls la aplicația Mission Control, aceasta făcând tot ce e nevoie pentru a ajusta puterea cu scopul de a păstra pulsul dorit, pentru antrenamente cu eficiență maximă.

Pentru a celebra inovația în domeniul eMTB-ului adusă de noul model, va fi lansată ediția specială S-Works Turbo Levo SL Founders Edition în doar 250 de exemplare, cu grafică specială și echipare de top, inclusiv transmisie SRAM XX1 Eagle AXS wireless, dar și o placă specială ce evidențiază apartenența la ediția specială Founders – o bicicletă rară, rapidă și fără egal!

Prețul modelului în ediție specială este de 14.999 Euro și este disponibil pentru comandă începând de azi!

Găsiți mai multe informații pe pagina producătorului!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =