Acum citesti
Martone prezintă noile biciclete destinate celor „conştienţi de modă”

Din seria „gusturile nu se discută” îţi prezentăm azi noile biciclete „conştiente de modă” de la Martone. Pentru cei mai sensibili dintre noi bicicletele Martone reprezintă artă pe roţi şi se simt la fel de bine pe stradă sau pe peretele din sufrageria ta.

Martone_M-art-one_shantell-martin-bicyclePentru seria M-ART-ONE, Matone a colaborat cu artişti din Los Angeles şi New York pentru a transforma biciclete întregi în opere de artă, dar care pot fi în continuare folosite ca atare. Artistul Shantell Martin a creat o bicicletă cu design inspirat din graffiti. Alţi artişti precum Fallen Fruit, ToMo şi Sket One urmează a lansa proiectele proprii cu teme precum „frunze aurii”, „îngheţată topită Neopolitan”, „biscuiţi pentru animale” şi „curcubeie”.

Printre opţiunile existente avem şi modelul Pacific în culorile verde cu accente roşii. Cadrele de damă şi bărbătesc dispun de jante de 42mm cu 32 găuri şi anvelope 32c. Ghidonul dispune de rise pentru o poziţie mai dreaptă, frâne spate şi faţă, stabilizator pentru roata faţă şi cric dublu în colori exolate.

Martone_pacific_men Martone_pacific_womenDacă eşti mai mult spre mov/roz îţi propunem modelul „A Rola” disponibilă atât în versiunea de damă cât şi bărbătească. Cadrul de damă vine la pachet cu un coşuleţ integrat direct pe ghidon. Transmisia este SRAM AUTOMATIX cu două viteze.

Martone_lajolla_basket Martone_lajolla_close-upUltima, dar nu cea din urmă este Mia, o versiune compactă de 20 inch a celor două modele de mai sus. Bicicleta dispune de frână doar pe faţă, butuc cu 2 viteze interne şi opţiune pentru coşuleţ drăguţ la ghidon. Roţile mai mici fac această bicicletă mai potrivită pentru cei cu mai puţin spaţiu disponibil pentru stocare.

Martone_mia_red Martone_mia_red_basket

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =