Acum citesti
Gazelle lansează bicicletele de oraș Puur, HeavyDuty, Ultimate S8 și electricele CityZen și Orange C8

Gazelle, unul dintre cei mai mari producatori de biciclete de oras din Europa, duce la un nou nivel calitatea prin cea mai moderna fabrica din lume. Colectia 2016 de la Royal Dutch Gazelle ne inspira cu modele alese, pastrand designul elegant si unic care te face sa recunosti o bicicleta Gazelle dintr-o mie, si adaugand inovatii ce aduc un plus de fiabilitate si o greutate scazuta. Iata in continuare cele mai importante modele lansate.

Modelul Puur este o bicicleta de oras robusta, pregatita oricand pentru drumurile de zi cu zi si comoda.

gazelle puur

Tot pentru 2016 a fost lansat si modelul HeavyDuty, care, asa cum ii spune numele, este o bicicleta care nu te lasa la greu. Dotata cu portbagaje solide in fata si in spate, extrem de confortabila datorita seii si a cauciucurilor late de 50 mm, HeavyDuty este  o bicicleta stabila si rezistenta.

Gazelle-Heavy-Duty-barbati-600x400

Ultimate S8 este bicicleta de trekking premiata care are un sistem inovator de transmisie pe baza de curea: o solutie directa si mult mai curata decat traditionalul lant. Acest model a castigat premiul I in cadrul De Telegraaf Nationale Fietstest 2016 la categoria Cycling Tour, primind 5 stele de la cei ce au testat-o si un punctaj de 8.6. In plus, bicicleta Gazelle a primit recunoasterea prin premiul GIO Good Industrial Design Award 2015. Cu Ultimate S8 beneficiezi de o greutate mai redusa a bicicletei, nu mai ai nevoie de mentenanta lantului, iar experienta de pedalare este una mult mai silentioasa.

Gazelle-Ultimate-S8-e1463762957385-600x387

La capitolul biciclete electrice, Gazelle si-a propus sa devina cel mai mare producator de biciclete din Europa, o data cu deschiderea noii fabrici. Astfel ca pentru anul acesta, avem la dispozitie modelul CityZen C8, o bicicleta electrica agila si sportiva. Fiecare bicicleta CityZen are o combinatie unica de componente de inalte calitate. Cu imaginea sportiva, designul minimalist si greutatea redusa, atat tu, cat si bicicleta veti fi in forma maxima toata ziua.

CityZen-c8-hm_D

Modelul Orange C8 este una dintre cele mai comfortabile si silentioase biciclete electrice. Aceasta este o bicicleta electrica de lux, cu senzor, furca cu suspensie si sa si un motor central care este foarte silentios. Orange C8 iti asigura un drum relaxat si linistit pana la destinatie.

OrangeC8HMeclipseblackgracesilverd_d

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + twelve =