Acum citesti
Chain Reaction Cycles prezintă „Super Commuter”

Chain Reaction Cycles s-a gândit că ar fi frumos să lanseze o bicicletă echipată de proprii angajaţi. Aşa că a alocat un buget de 2.500 euro, iar în fiecare săptămână câte o echipă din staff-ul tehnic decidea asupra uneia dintre etapele echipării.

vitus dee 29 06

Componentele sunt într-adevăr speciale sau „super”, iar bugetul de peste 2000 euro nu a fost protejat. Cadrul şi furca sunt marcă proprie Vitus materialul fiind oţel chromoly. Transmisia este electronică furnizată de Shimano Di2 Alfine la care se adaugă super frânele Shimano XT. Butucul faţă este Exposure Revo care alimentează şi farul super puternic Exposure de 800 lumeni, în timp ce spatele este asigurat de Shimano Alfine ce oferă o plajă de viteze de 409%.

vitus dee 29 01

Jantele sunt WTB, iar anvelopele 29er vin de la Schwalbe Thunder Burt. Cockpit-ul este asigurat de Nukeproof. Desigur pedalele sunt SPD şi vin de la Shimano XT. Totuşi dacă nu eşti încălţat cu pantofii spd în ziua respectivă pedalele oferă şi platformă pentru a putea pedala cu orice încălţări.

vitus dee 29 03

Fiind totuşi „super” bicicleta nu este echipată cu aripi sau portbagaj lucru care pe o bicicletă normală de navetă ar fi considerat un minus. Nu însă şi pe această bicicletă. Greutatea finală a ieşit la 12,1 kg cu tot cu far şi stop. Deloc rău.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 5 =