Acum citesti
Bicicletele Fortified Invincible sunt garantate împotriva furtului

Bicicletele Fortified Invincible dispun de câteva caracteristici interesante care le fac să fie cât se poate de greu, dacă nu chiar imposibil de furat potrivit fabricantului. Specificaţiile generice ale bicicletei sunt promiţătoare: vor exista două versiuni – single speed cu frână pe jantă şi cu 8 viteze şi frână pe disc, cadru din aluminiu, anvelope 700x32c rezistente la pană, şa rezistentă la apă şi un lanţ rezistent la rugină.

biciclete de oras Fortified Invincible 03

Şuruburile de pe bicicletă dispun de capete antifurt în timp ce axul roţilor necesită o cheie specială pentru a le putea demonta. Fiecare bicicleta vândută va veni împreună cu un antifurt U-Lock pe care Fortified îl numeşte „cel mai bun în clasa sa”.

biciclete de oras Fortified Invincible 01

Partea interesantă este însă programul de protecţie pe care îl primeşti, contra cost, odată cu această bicicletă. Este un fel de asigurare pe care o poţi plăti pe 1, 2 sau 3 ani. Practic dacă ţi se fură bicicleta vei primi una nouă în 24 de ore. Preţul promoţional este de 50$ pe an sau 100$ după ce se termină promoţia. După ce planul expira poţi reînnoi poliţa anual.

biciclete de oras Fortified Invincible 02

Preţul promoţional pe Kickstarter pentru această bicicletă este de 399$ pentru varianta single speed şi ajunge la 949$ pentru cea cu 8 viteze, lumini faţă-spate şi asigurare Fortified Protect pe 3 ani.

În România bicicleta nu se livrează direct însă se trimite în ţări vecine precum Austria, Italia sau Anglia.

biciclete de oras Fortified Invincible single speed biciclete de oras Fortified Invincible 8 viteze

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 18 =