Acum citesti
Bicicletă pentru coborâri de doar 5.8 kg

Back C6 TK este probabil cea mai ușoară bicicleta cu care poți face o coborâre de pe munte. Atât timp cât nu este vorba de vreun traseu de downhill. Producătorul italian Back a dorit să creeze o bicicletă potrivită iubitorilor de plimbări în natură sau trekking, care escaladează munții dar care nu mai d0resc să coboare pe propriile picioare.

back_c6_1

Astfel, au pus la punct o bicicletă fără pedale, care poate încăpea ușor într-un rucsac dedicat, deci care este foarte ușor de transportat. Secretul greutății mici nu stă doar în utilizarea mai puținor componente ci și în construcția cadrului și a furcii, ambele realizate din carbon.

back_c6_2

Back C6 este disponibilă în mai multe culori, are o roată de față mai mare pentru stabilitate și una mai mică pe spate. Frânele pe disc din echiparea standard sunt hidraulice și provin de la Avid (Elixir 1). Pentru cei mai pretențioși există alte versiuni, cu frâne mai capabile (Sram X.0) și cu furcă cu amortizor de la Rock Shox, modelul de bază fiind echipat cu o furcă fixă. Astfel, greutatea bicicletei poate ajunge la 7.3 kg.

Mai multe informații găsești pe backc6.com.

via Back C6

Vezi Comentarii (5)
  • Sha nu o avea dar in ce te sprijin cu picioarele ca nu are nici angrenaj si nici ceva pe care sa te sprijini.Ciudat dar na…mai stii , o fi o chestie.

  • Toate ca toate, dar eu nu ii vad logica. Sunt bicilete „normale” de 7 kile cu care poti si urca pe ele si daca ii dai rotile jos si le prinzi impreuna cu cadrul de rucsac tot pe la volumul ala ajungi, deci scuze..chair nu ii vad logica

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =