Acum citesti
Bicicletă inspirată din Porsche 911

Cum faci ca un Porsche 911 să arate izbitor cu o bicicletă? Dai proiectul pe mâna designerului olandez Bastiaan Kok și aștepți să vezi prima propunere. Care este o replică inconfundabilă a automobilului de cult, așa cum te poți convinge singur din fotografia de mai jos.

Îmbucurător este și faptul că Bastiaan a creat o bicicletă care se pune în mișcare prin propriile-ți forțe, în special dacă mă gândesc că în ultima perioadă am fost bombardați de biciclete electrice. Este dotată cu un cadru și cu o furcă din aluminiu, lumini în partea anterioară și cea posterioară, anvelope Schwalbe Big Apple și frâne cu discuri mari, despre care nu se face nicio mențiune.

Atât furca cât și cadrul sunt realizate dintr-o singură bucată de aluminiu, ceea ce probabil are repercusiuni asupra greutății bicicletei. În orice caz, un concept interesant, aspectos.

Mai multe pe site-ul lui Bastiaan Kok.

 

Vezi Comentarii (2)
  • Mare plictiseala pe ei. Toti vor sa arate ca pot, in realitate sunt bani cheltuiti pentru nimic, nu or sa vada banda de productie niciodata si nu e de mirare. Nu ar cumpara nimeni astfel de gunoaie, sau poate vreo doi, care reantregesc colectia de Porsche. Ar trebui sa-si vada de felia lor. Bafta.

  • @ George M., clar ca toti vor sa arate ce pot, asta ii toata ideea de promovare. Plus ca a costat exact 0 lei sa o faca, e doar un desen.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 2 =