Acum citesti
Bicicletă electrică cargo pliabilă de la GoCycle

Anul acesta GoCycle își propune să lanseze o bicicletă electrică de tip cargo, pliabilă. Asta înseamnă că este concepută pentru a transporta diverse obiecte mai voluminoase, un portbagaj cu o suprafață generoasă fiind disponibil pentru aceste activități. Design-ul este cel care atrage mai întâi privirile, deoarece utilizează o furcă cu un singur braț și o basculă similară, pe ambele fiind montate două roți de mici dimensiuni de la Pitstopwheels cu câte 5 spițe.

Toate cablurile sunt ascunse, iar discurile sunt de asemenea mascate. Vor exista două versiuni, CX+ și CXi, singura diferență fiind poziționarea ghidonului: drept, sau cu înclinație mare spre biciclist. Ambele ghidoane au lumini integrate. Ghidonul FloFit, cel orientat spre utilizator, permite multe reglaje, atât ca reach, cât și ca înălțime sau unghiul de poziționare.

Pentru transmisie este folosit un butuc Shimano Nexus cu 5 rapoarte și o curea de transmisie pentru mentenanță minimă. Bicicleta cântărește doar 23 de kg, dar poate transporta până la 220 de kg. Acumulatorul este suficient pentru maxim 80 de km de pedalat prin oraș, iar prețurile, ei bine, vor fi de 6.999$ pentru versiunea CXi și de 7.999$ pentru versiunea CX+.

via GoCycle

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − six =