Acum citesti
Drag ZX-6 TE 2011


Bicicletele Drag sunt fabricate chiar de vecinii noștrii de peste Dunăre, în Bulgaria. Modelul hardtail de top poartă denumirea de ZX-6 TE și este echipat cu componente entry spre mid-level. Deși componentele nu sunt top-level, acesta este cel mai scump hardtail oferit de producătorul bulgar.



ZX-6 TE vine echipat cu o furcă modestă, Suntour XCR-LO cu o cursă de 120 de mm, cu un cadru din aluminiu 7005 hidroformat și cu un set de anvelope calitative, Schwalbe Racing Ralph. Bicicleta rulează pe butuci Formula DC-20 cu Quick Release și pe jante de la producătorul francez Mach 1.


Singura componentă care tinde spre top level este schimbătorul de pinioane Shimano XT. Schimbătoarele fac parte din gama Deore, la fel ca și angrenajul de tip Hollowtech II. De frânări se vor ocupa un set de frâne pe disc hidraulice, Shimano BR-M468, un model entry-level în gama frânelor pe disc Shimano.


Detalii despre greutatea acesteia nu au fost făcute publice dar știm cu siguranță că poate fi achiziționată în patru mărimi distincte la un preț de aproximativ 750 de euro.


Alte detalii pe dragbicycles.com.


via Drag Bicyles


Vezi Comentarii (8)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − four =