Acum citesti
Bianchi prezintă versiunea de 2014 a cursierei de anduranță Infinito CV

După cum spune vorba, la vremuri noi, biciclete noi, așa că producătorii își dezvăluie rând pe rând „bunătățile” pentru acest sezon. Bianchi, care în acest an le va furniza biciclete celor de la Team Belkin, a prezentat armamentul cu care rutierii echipei verzi-negre vor aborda cursele clasice de primăvară: Infinito CV.

bianchi_infinito_cv_2014_1

Față de modelul folosit de defuncta Vacansoleil-DCM anul trecut, schimbările nu sunt foarte relevante, setul Shimano Dura-Ace luând locul lui Campagnolo Record. Capul de afiș al modelului rămâne tehnologia Countervail, de unde și prescurtarea CV, care are principala proprietate de a reduce vibrațiile, menținând în același timp rigiditatea cadrului.

Totuși, ce va fi disponibil în plus în 2014 va fi versiunea cursierei Infinito CV, pe care am testat-o toamna trecută la Eurobike, echipată cu frâne pe disc, model compatibil cu oricare din seturile electronice Shimano Di2 și Campagnolo EPS. Fără a menționa exact producătorul acestora, Bianchi precizează că mărimile rotoarelor vor fi de 140 sau 160mm. Și, dacă te încântă în vreun fel, publicul larg va avea acces la Infinito CV în 4 versiuni de culoare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =