Acum citesti
Azonic propune setul de roți cu spițe inversate Outcast XC

Durabile și rigide. Acestea sunt coordonatele pe care cei de la Azonic s-au bazat când au început lucrul la noul set de roți Outcast XC. Și pentru a nu fi nevoit să apeleze la cine știe ce artificii de construcție, producătorul a pus în practică o idee simplă, dar care, conform acestuia, aduce beneficii consistente: montarea spițelor invers, niplurile acestora fiind agățate în butuc.

outcast_azonic

Totuși, Azonic nu reinventat roata (de bicicletă), procedeul fiind folosit și de alte companii înaintea acesteia, dar a adus o modificare interesantă niplurilor spițelor. În speță, le-au conferit o lungime și un diametru mai mare. Și prin mai mare nu ne referim la câțiva centimetri. Chestiile acelea roșii de pe spițe sunt de fapt niplurile celor de la Azonic, fabricate din aluminiu 7075, aliaj cunoscut pentru rezistența sa. Astfel, producătorul susține că rigiditatea a fost cu mult îmbunătățită, chiar dacă efectele se resimt în termeni de greutate, o pereche de roți Outcast XC cântârind 1.790 de grame.

Momentan este disponibilă varianta de 26 de inch a roților, variantă care este compatibilă cu anvelope convenționale și tubeless.

Via Azonic

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 4 =