Acum citesti
Avangardistă: noua bicicletă Viks Anniveloversary 1

Compania estoniană producătoare de biciclete, Viks, sărbătorește un an de la înființare și dorește s-o facă în stil mare. Prin lansarea unei biciclete, care va îndrepta atenția publicului asupra tânărului brand. Bicicleta este opera deisgner-ului Indrek Narusk și este inspirată din faimoasele motociclete Cafe racing din anii 50, fiind proiectată pentru deplasările rapide dar scurte din oraș.

 viks-anniveloversary-2

Cadrul este construit din oțel de calitate, greutatea este mică, iar sistemul de transmisie este single speed așa cum lesne se poate observa din imagini. Singura diferență notabilă față de alte biciclete este lipsa seat tube-ului și a seat stay-urilor. Pentru a reuși cu această construcție, producătorul a ales țevi mai groase și deci, mai rezistente, pentru a rigidiza cadrul.

viks-anniveloversary-3

Furca are de asemenea o construcție specială, devenind practic prelungirea ghidonului. Vopseaua, un gri special, era folosită pe vremuri pentru avioanele de luptă și nu face altceva decât să completeze astfel imaginea vintage a bicicletei.

viks-anniveloversary-1

via VIKS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 20 =