Acum citesti
Avalanșă de biciclete electrice de la Merida pentru 2017

Merida va lansa nu mai puțin de 5 modele de biciclete electrice pentru 2017 și lansează în acest sens o pagină de preview pe site-ul oficial, unde sunt prezentate respectivele modele și versiuni. Chiar dacă nu abundă în fotografii sau prea multe detalii, aflăm câte ceva despre lansarea următoarelor e-bike-uri:

eOne-Sixty – bicicleta de enduro ce va fi dotată cu un motor electric, furnizat de Shimano. Modelul va fi Steps E8000, cadrul din aluminiu, iar geometria cât se poate de jucăușă, astfel încât bicicleta să rămână manevrabilă în ciuda greutății crescute.

eONE.SIXTY_MERIDA_E-Bikes_2017eOne-Twenty – pentru iubitorii de all-mountain, va exista un full cu suspensii de 120mm și același motor Shimano Steps E8000, cu un acumulator de 500Wh, care va oferi o autonomie mare și pentru ture mai lungi. Roțile vor fi de 27.5 însă în formatul plus, reach-ul de 440mm, iar standardul utilizat pentru roți – Boost.

eONE.SIXTY_MERIDA_E-Bikes_2017eBig.Trail – e-bike-ul va fi dotat cu suspensii de 130mm și anvelope groase, pentru roțile 27.5 plus. Chainstay-ul va fi chiar scurt pentru e-bike, măsurând doar 430mm, iar motorul ce va pune bicicleta în mișcare provine de la Shimano, modelul Steps E8000.

eBIG.TRAIL_MERIDA_E-Bikes_2017În segmentul Sport, Merida va vea două biciclete, modelul eBig.Seven/Nine, cu roți de 27.5, respectiv 29 de inch și eNinety-Nine, acesta din urmă fiind un full-suspension. Bicicletele din gama sport vor fi dotate cu motorul Shimano E6000 Light Offroad.

Mai multe detalii și informații despre aceste noi e-bike-uri de la Merida, după ediția din acest an a Eurobike-ului.

via Merida

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =