Acum citesti
Anvelopa 100% sigura impotriva penelor de cauciuc

Hutchinson anunta lansarea unei noi anvelope, 100% sigura impotriva penelor de cauciuc. Modelul Serenity a fost prezentat in urma cu un an la EuroBike, insa doar sub forma de prototip. Anul viitor insa, urmeaza lansarea oficiala pe piata a acestei anvelope.


Care este secretul anvelopei Serenity? In principiu, ideea este foarte simpla : inlocuirea camerei cu un material solid. Cei de la Hutchinson promit ca noile anvelope vor oferi performante asemanatoare celor cu camera. Bineinteles, anvelopele vor beneficia de o margine ranforsata astfel incat sa ramana permanent fixata pe janta.


In plus, anvelopele dotate cu aceasta tehnologie, promit a fi mai confortabile avand in acelasi timp si o viteza de rulare mai mare, comparativ cu modelele actuale. Pentru moment, modelul Serenity va fi disponibil in dimensiunile 20, 24, 26 x 1.5 si 700c x 35 mm. Latimea maxima a jantei pe care pot fi montate aceste anvelope nu trebuie sa depaseasca 19 mm.


Durabilitatea este crescuta, anvelopele necesitand sa fie inlocuite de abia dupa 5.000 de km parcursi. Modelul va fi disponibil in mai multe versiuni de culoare, incepand cu luna Martie a anului 2011, prin reteaua de distribuitori.


via | Hutchinson


Vezi Comentarii (2)
  • Nu cred despre acel material solid spongios sa aiba performantele aerului !….poate confortul o fi sporit (cine stie ?!)dar viteza de rulare nici vorba !!.

  • Doar 5000 de km? Eu calaresc niste Marathon Plus tour de vreo 8000 de km si nu am avut decat o pana. Si mai merg usor inca pe atat pana trebuie schimbate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =