Acum citesti
Anvelope noi de la Ritchey

Veteranii in Mountainbiking trebuie sa-si aminteasca de modelul Z-MAX al celor de la Ritchey. In urma cu cativa ani, aceasta anvelopa putea fi intalnita pe foarte multe biciclete, dezvoltandu-se chiar un trend pe care daca-l urmai, inseamna ca erai in pas cu tehnologia acelor ani.



Desi nu a mai fost atat de populara, pe piata impunandu-se multe anvelope noi, modelul Z-Max a ramas in oferta celor de la Ritchey, iar in plus de asta nici profilul nu s-a schimbat foarte mult. In schimb a suferit modificari carcasa acestuia, care este acum mai moale si beneficiaza de crampoane mai inalte pentru aderenta sporita.


WCS Z-max Grip este disponibil si in formatul Tubeless si cantareste doar 650 de grame. Pretul recomandat este de 55,5 euro.


Un alt model nou de la Ritchey, este WCS Shield. Dedicat probelor de Cross Country si beneficiind de o viteza de rulare excelenta, acesta echipeaza si bicicletele echipei Swisspower. Marginile anvelopei sunt realizate dintr-un compus mai moale, astfel incat sa asigura o aderenta buna pe viraje. Partea centrala este mai rigida pentru a asigura o viteza de rulare mare dar si o durata de viata crescuta.


Greutatea lui Shield este de 540 de grame iar pretul asemanator cu cel al modelului Z-Max.


via | Ritchey Logic


Vezi Comentarii (2)
  • Niciodata nu am intalnit o anvelopa mai perfecta decat Ritchey; asa de bine se aseza pe janta fara sa mai fie nevoie de vreo interventie. Am Schwalbe si totusi mai bat f. putin dupa toate redresarile facute.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 2 =