Acum citesti
Antreneaza-te in casa !

Cei de la Tacx, au lansat de curand un sistem complet nou dezvoltat pentru biciclistii care vor sa se antreneze in casa pe perioada iernii. Partea deosebita la acest sistem este faptul ca nu este necesara o bicicleta de camera, ci antrenamentele pot fi efectuate chiar pe bicicleta personala, singura conditie fiind demontarea rotii din fata.

Sistemul poate fi foarte usor conectat la un computer sau laptop, cei de la Tacx livrand tot agregatul cu un software interactiv care te transpune defapt pe un traseu virtual. Astfel, te poti vedea pe coputer pedaland si concurand cu alti competitori. Pentru cei dornici de senzatii tari, exista si un sistem de multiplayer, prin care doi sau mai multi biciclisti se pot conecta si juca impreuna.

Unul dintre cele mai interesante feature-uri este chiar optiunea de software cu video. Daca software-ul Catalyst te transpune in 3D, Real Life Video este defapt un traseu filmat iar cursa la care iei parte, pare cat se poate de reala. Toate acestea fac din sistemul celor de la TACX, cel mai avansat program pentru antrenamentul biciclistilor intr-un spatiu inchis.

Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul www.tacxvr.com.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 4 =