Acum citesti
Amortizoare noi de la Fox: Float și Float SL

Cel mai mic și cel mai ușor amortizor FOX este modelul Float SL, iar cu cele 235 de grame ale sale (în dimensiunea 170x35mm) este cu 58 de grame mai ușor decât un Float obișnuit. În interior au avut loc schimbări majore pentru a oferi o tracțiune îmbunătățită și o amortizare constantă, iar cu ajutorul unui levier, poți alege unul dintre cele 3 moduri de amortizare disponibile: deschis, intermediat și închis. Va exista posibilitatea de a achiziționa acest amortizor și cu o comandă care se poate monta pe ghidon.

Fox nu menționează ce versiuni ale acestui amortizor vor fi disponibile, însă menționând prețurile între 349 și 519$, este foarte posibil să acem variantele Performance, Performance Elite și Factory. Versiunea SL va fi disponibilă doar pentru bicicletele de Cross Country.

Fox Float pe de altă parte, cântărește 293 de grame (în dimensiunea 170x35mm) și este dedicat bicicletelor de Trail/All-Mountain. Acesta se va încadra în gamă între modelele Float SL și Float X, fiind cu 150 de grame mai ușor decât cel din urmă. O cameră cu un olum mai mare de aer asigură o amortizare mai liniară și o sensibilitate mai mare pe denivelări, iar volumul poate fi redus în incremente de câte 0.1 astfel încât să obții un tining precis al acestuia. Două moduri vor putea fi alese de la lievierul montat pe amortizor: deschis și închis, fără a beneficia de modul intermediar.

Prețurile pornesc de la 349$ până la 499$. Este de altfel și cel mai ușor amortizor pentru Trail/All-Mountain disponibil pe piață (în varianta Kashima).

via FOX

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 3 =