Acum citesti
Ambulanța de biciclete a împlinit 1 lună de activitate!

Cei de la Ambulanța de biciclete, ne trimit un comunicat de presă prin care ne anunță că au împlinit o lună de activitate. Pe această cale, îi felicităm pentru inițiativă și le dăm cuvântul:

am-bike

A fost o luna plina de experiente noi si plina de povesti cu final fericit, cu multe biciclete (chiar si o tricicleta) reparate si reconditionate si multi ciclisti multumiti.
Cu aceasta ocazie le mulumim in primul rand ciclistilor care au apelat la noi in prima luna de activitate si desi ne aflam de multi ani in aceasta comunitate, suntem recunoscatori ca au acceptat-o atat de usor si pe Amby (masina Ambulanta de Biciclete) printre ei.

Totul a inceput cu lansarea de la Ziua B de pe 18.04.2015 cand Amby a condus participantii pe traseu, urmat de Marsul Biciclistilor de pe 25.04.2015 unde am oferit suport tehnic ciclistilor participanti pe toata durata marsului.
Imediat a 2-a zi, ne-am prezentat la Road Grand Pink in Orasul Otopeni pe 26.04.2015, unde am asistat doamnele si domnisoarele la primul concurs exclusiv feminin de ciclism din Romania.
La scurt timp dupa aceea pe 16.05.2015 a avut loc Road Grand Tour la Crama Seciu, unde ciclistii nostri s-au luptat cu traseul propus de Alex Ciocan, iar noi le-am acordat o mana de ajutor cu mici reglaje la cortul Ambulanta de Biciclete si Amby a fost prezenta pe traseu ca masina tehnica.

Concluzionand, prima noastra luna a fost una plina de experiente si oameni faini, care ne fac sa ne dorim si mai mult sa ajutam si sa facem parte din aceasta minunata comunitate de ciclisti din Romania.

Alte detalii pe ambike.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 15 =