Acum citesti
Portland Design Work lansează pompa Fat Stevens special pentru anvelopele fat

Toate bune şi frumoase la bicicletele fat. Merg bine pe zăpadă, nisip şi chiar foarte bine pe teren normal, pe dealuri, munţi şi prin păduri, fără zăpadă, noroi şi nisip. În scurt timp s-a dezvoltat o adevărată industrie care furnizează piese şi accesorii pentru aceste biciclete însă ce te faci dacă ai o banală pană? Poţi cheltui ceva bani folosind mai multe cartuşe de CO2 dacă ai sau poţi face muşchi folosind mini pompa pe care probabil o ai la tine.

Recent Portland Design Work a lansat însă prima pompă portabilă special gândită pentru anvelopele fat, noua Fat Stevens. Dar în afară de faptul că pompa este în stare să umfle repede o anvelopă mare ce o face să fie specială? Practic designul acestui produs a fost gândit să se potrivească în mediile în care bicicletele fat sunt folosite, şi acum ne întoarcem la zăpadă unde se pare că le este cel mai bine. Mânerul nu este pliabil, lucru care s-a dovedit nefiabil în timp mai ales la temperaturi sub 0 grade, ci are o formă care se potriveşte în podul palmei. Poţi folosi astfel pompa cu tot cu mănuşi oricât de groase ar fi.

pompa fatbile Portland Design Work Fat Stevens 03În partea de jos pompa dispune de un suport solid din oţel care o menţine stabilă indiferent dacă este folosită pe zăpadă, noroi sau nisip încălţat fiind cu bocanci butucănoşi.

pompa fatbile Portland Design Work Fat Stevens 02Fat Stevens are un piston cu diametrul de 39mm despre care se spune că umflă o roată fat în jumătate din timpul necesar unei pompe normale portabile. Dar să nu uităm totuşi că într-o anvelopă fat nu introducem multe atmosfere ci de multe ori maxim una. Lungimea este de 36 cm şi are o greutate de aproximativ 400 g. Aşadar nu va fi greu de transportat.

pompa fatbile Portland Design Work Fat Stevens 01Cât timp campania de promovare Kickstarter este activă pompa se vinde împreună cu o husă fabricată de Blaq Paks. Aceasta nu adăposteşte doar pompa ci dispune şi de buzunare pentru alte scule şi accesorii.

Preţul promoţional este de 35$.

pompa fatbile Portland Design Work Fat Stevens 04 pompa fatbile Portland Design Work Fat Stevens 01

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + eighteen =