Acum citesti
Airdrop se lansează pe piaţă cu cadrul Edit

1200-About-Airdrop-01Airdrop este o companie total nouă, cu sediul în Sheffield, care doreşte să intre cu succes pe piaţa deloc aerisită a bicicletelor de enduro. Momentan au reuşit să producă doar cadrul full suspension Edit. Acesta este un cadru cu cursă de 150 mm, pregătit pentru roţi de 27.5, compatibil cu transmisii 1x, cu headtube tapered, ax spate de 142×12 mm, monobloc filetat tip ISCG05 şi cu dropout-uri, ureche de schimbător şi prinderi de etrier demontabile. Dar iată ce au ei de spus despre el:

„MTB-urile trebuie să fie rapide şi distractive. Asta este ideea din spatele lui Edit, să revenim la ideea de bază a MTB-ului, să păstrăm lucrurile simple cu o bicicletă care pur şi simplu funcţionează. O bicicletă pentru rideri adevăraţi. Este o bicicletă de trail, de all mountain sau de enduro? Nu o să vă spunem noi ce să faceţi cu ea. Am proiectat Edit ca şi o platformă versatilă pentru nevoile voastre.

Edit-with-Rockshox-Monarch-RT3-01Geometria este agresivă şi adaptată la cele mai abrupte şi tehnice secţiuni de potecă, oferind încredere suplimentară pentru o viteză mare. Manverabilitatea e sigură şi predictibilă, deci puteţi uita de bicicletă şi să vă concentraţi pe turaă. Cadrul este rigid, deci poate fi forţat în viraje pentru a încărca roţile şi a găsi tracţiunea. Există suficientă distanţă de la bazin la cadru pentru a sta centrat iar spatele este destul de scurt pentru a sări sau a trece într-o roată peste obstacole.

Suspensia oferă 150 mm de cursă cu un design Horst Link, care este prezent pe biciclete de peste 20 de ani. Este o soluţie testată pe care am reglat-o fin pentru a balansa sensibilitatea la obstacole mici cu amortizarea obstacolelor mari. Rămâne activă şi la frânare dar şi la pedalare în forţă, pentru a păstra aderenţa.

1200-About-Airdrop-02_e37711a5-dbac-43cf-88e9-f6c59ccc3499Multă lume vorbeşte despre bicicleta bună la orice. Ar fi o afirmaţie mare. Dar Edit este o bicicletă construită pentru turele cele mai uzuale şi pe care să le poţi savura în întregime. Poate că are un design simplu, dar este eficientă”

Cadrul este disponibil cu diferite variante de amortizor, de la Rockshox Morarch RT3 la preţul de 1313 Euro până la Cane Creek DBair CS la preţul de 1660 Euro. Mai multe informaţii şi imagini găsiţi pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =