Acum citesti
AG2R La Mondiale va rula pe biciclete Focus

După o lipsă din primul eșalon mondial al ciclismului, WorldTour, marca Focus revine. Acum 5 zile, fabricantul german a semnat un contract cu echipa profesionistă franceză AG2R La Mondiale ce se întinde pe durata a 3 ani. Cicliștii echipei din Hexagon vor alerga anul viitor cu o ediție specială a modelului Izalco Team SL.

Focus nu se află la prima experiență cu o echipă profesionistă de ciclism, în trecut colaborând cu acum defuncta Milram și Katusha. Așadar, cu un bagaj mai solid de cunoștințe în spate, marca germană îi va susține pe rutierii formației franceze care s-a întărit în acest final de sezon prin sosirile lui Julian Kern, Carlos Betancur, Domenico Pozzovivo și a lui Yauheni Hutarovich. Echipa va avea un maxim de 29 de rutieri, în mare parte francezi, și se va axa pe victoriile de etapă din marile tururi, dar și pe clasările în primii 5 în ierarhiile generale ale acestora.

Pe lângă Izalco Team SL, cicliștii vor mai beneficia și de bicicletele de contratimp Izalco Chrono și cele de ciclocros Focus Mares.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 5 =