Acum citesti
Adidas a lanast pantofii cu aspect clasic Road Cycling Shoes

După mai mult de 10 ani de pauză, Adidas se întoarce în lumea pantofilor de ciclism cu modelul numit foarte simplu ”The Road Cycling Shoes”… Produși din materialul propriu reciclat al mărcii Primegreen, noii pantofi de șosea atacă piața modelelor de performanță medie, atât ca tehnologie cât și ca preț, cu închidere cu șiret care aduce aminte de un pantof Adidas clasic de fotbal.

Cea mai mare parte a pantofilor moderni de ciclism au început să arate similar, însă noii pantofi cu șireturi de la Adidas vin să spargă tiparul, având aspectul pantofilor clasici de fotbal, fiind decorați cu cele trei benzi iconice ale mărcii.

Adidas a mai avut activitate în ultimii ani pe piața ciclismului, însă în ceea ce privește pantofii, doar marca FiveTen cumpărată de ei în 2011 a avut pe piață produse specifice.

Lăsând la o parte istoria și aspectul clasic, noii pantofi Adidas The Road Cycling Shoes sunt o piesă de echipament modernă. Aceștia au o parte superioară dintr-o bucată, fără cusături, din material sintetic pe bază de poliester reciclat – Primagreen, o marcă proprie Adidas. La acești pantofi materialul se numește Primeweave și respiră foarte bine, oferind și suport structural suficient, adaptându-se bine la forma piciorului.

Având scopul de a oferi un echilibru bun între preț și performanță, Road Cycling Shoes au o talpă din nylon întărit cu fibră de sticlă, lipsind talpa din carbon prezentă pe modelele de top. Talpa are sistem de prindere cu 3 șuruburi și oferă rigiditate și răspuns bun dar în același timp și confort pentru ture lungi. Crampoanele din cauciuc de pe vârf și călcâi nu pot fi înlocuite și oferă un pic de aderență când e nevoie să se meargă pe lângă bicicletă.

Pantofii au pe suprafața lor benzi reflectorizante, plus un element reflectorizant la călcâi. Vârful și călcâiul au integrate protecții TPU pentru a evita zgârierea materialului Primeweave.

Închiderea clasică cu șireturi permite reglarea fină a tensionării, ajutând la aceasta și limba cu o construcție adaptivă și cupa internă pentru călcâi care fixează piciorul în pantof. O buclă elastică face ca șireturile să nu ajungă în transmisie.

Adidas Road Cycling Shoes se vor vinde direct de pe pagina adidas.com doar pe anumite piețe, începând cu 1 decembrie 2020, la prețul de 146 Euro.

Noii pantofi de șosea sunt disponibili în varianta neagră sau albă, ambele având cele trei benzi albe reflectorizante specifice mărcii.

Nu au fost oferite informații suplimentare despre mărimile disponibile. Greutatea se pare că va fi în jur de 300 g.

Se pare că împreună cu noii pantofi vor fi lansate și alte produse care să completeze echipamentul de ciclism Adidas. Șosetele Alphaskin vor fi disponibile la prețul de 15 Euro.

Se pare că va exista și o colecție de tricouri, pantaloni și nu numai ce vor fi lansată în Decembrie, pentru cei ce vor să adopte stilul Adidas pe bicicletă din cap până în picioare.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 1 =