Acum citesti
Adaptor de cadru pentru schimbătoarele Direct Mount

Avantajul schimbătoarelor cu prindere Direct Mount este reglajul facil al acestora. Faptul că reglajul se face doar în sus sau în jos, nu și stânga-drepta, reprezintă un plus atunci când îl montezi. Nu toate cadrele vin însă cu prinderea specifică pentru aceste schimbătoare, în general doar cele de ultimă generație din clasa mid-level sau high-end beneficiind de acest sistem. Pentru cei care nu au astfel de cadre și posedă un FatBike există însă acum o nouă variantă: adaptorul dezvoltat de Borealis Bikes împreună cu Wolf Tooth Components.

prindere_Direct_mount_biciclete

Acest adaptor va fi de folos celor care utilizează Fat Bike-uri deoarece lățimea Bottom Bracket-ului este destul de mare, de 100mm, iar schimbătoarele standard nu se vor potrivi pe acest cadru, fiind prea departe de foi. În cazul în care bicicleta vine cu un Bottom Bracket de tip Press Fit, atunci nici schimbătoarele cu prindere e-type nu vor fi de folos.

Adaptorul a fost proiectat pentru a funcționa cu angrenajele cu două foi, va fi disponibil pentru prinderea pe seattube-uri cu un diametru de 34.9mm și va fi construit din aluminiu 7075 T651. Greutatea declarată este de 34 de grame, va costa 50$ și este disponibil în culorile roșu sau negru.

via Borealis

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 4 =