Acum citesti
Slujbă eco, de viitor și bănoasă: mecanic de biciclete

Huffington Post a publicat un articol destul de interesant despre slujbele cele mai bine plătite din viitor, dar care au legătură doar cu produse sau activități sustenabile și ecologice. În mod așteptat, sau poate nu, meseria de mecanic de biciclete se număra printre acestea, însă viziunea autorului articolului este, probabil, puțin diferită față de percepția actuală.

cursuri_mecanica_bicicleta

Acum, nu vi-l închipuiți pe mecanicul de biciclete al viitorului plin de ulei, într-o salopetă pătată de solvenți, lichide și altele de teapa lor, căci se pare că omul acestei munci din viitor va fi ceva mai apropiat de un inginer. Huffington Post se pare că mizează pe dezvoltarea puternică a segmentului de biciclete electrice, a căror creștere în vânzări o estimează să crească la jumătate din întreg volumul de biciclete vândute pe plan mondial, și, prin urmare, apreciază că va fi nevoie de mecanici care să știe repara o astfel de bicicletă.

Da, oameni buni, lumea va avea nevoie de tehnicieni specializați în biciclete electrice, dar care să mai știe jongla și cu uleioasele mecanisme ale bicicletei clasice, căci se prea poate ca multe dintre bicicletele electrice să fie hibride. În orice caz, publicația citată estimează că mai puțin de 37.000 de dolari americani pe an, un astfel de specialist nu are cum să ducă acasă.

Sursa: Huffington Post

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − five =