Acum citesti
WTC Mini Roll-Top Bag oferă mai mult spațiu de transport pe bicicletă

Nu sunt rare situațiile când avem de luat cu noi pe bicicletă diferite obiecte, de la scule la haine sau mâncare și nu vrem totuși să avem un rucsac în spate, mai ales atunci când mergem la mtb-enduro, când un rucsac purtat în spate poate fi incomod pentru unii. De asemenea, sunt biciclete pe care nu poți instala mare lucru. Spre exemplu pe unele mtb-uri de enduro nu poți fixa nici măcar un bidon de apă.

Pentru a rezolva astfel de situații Wolf Tooth Components a creeat gentuța WTC Mini Roll-Top care poate fi instalată oriunde pe cadru. Este utilă și pentru că păstrează curate obiectele transportate la interior.

WTC Mini Roll-Top este versiunea mică a gentuței WTC Roll-Top și are un volum de doar 0,6 litri în loc de 1 litru. Asta înseamnă că în Mini intră mai puține obiecte, dar fiind mai mică, se va potrivi mai bine pe unele cadre mai complicate.

Gentuța poate fi instalată oriunde pe cadru folosind benzile aderente cu silicon, incluse fie poate fi instalată în locul unui bidon de apă folosind adaptorul Wolf Tooth Components B-RAD cumpărat separat.

Faptul că gentuța se rulează înseamnă că îi poți ajusta dimensiunea în funcție de câte lucruri pui în ea. Este construită din material nylon 420D ripstop căptușit cu PVC, deci complet impermeabilă. Prețul este de 34,95$ la care se adaugă 9,95 $ pentru livrare în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + three =